Badrum

Vi hjälper dig skapa en lugn, harmonisk och välplanerad badrumsmiljö, antingen nybyggnationer eller renoveringar.

Badrum i Jönköping

Klaessons Rör har mångårig erfarenhet av renovering av badrum och är ett VVS-företag med kompetens att hitta det bästa lösningarna för att möta era unika önskemål. Har ni idéer och referensobjekt, lösa tankar eller inga uppslag alls. Ingen fara, vi hjälper er hela vägen med installationerna fram till ett färdigt badrum.

Idag ska ett badrum vara en oas där du kan koppla av och skämma bort dig själv i en lugn, harmonisk och välplanerad miljö. Idéerna och möjligheterna är många när du ska inreda ditt nya badrum eller genomföra en badrumsrenovering.

Klaessons Rör kan badrum och vill med hantverksmässigt kunnande hjälpa dig med alla installationer av toalettstol, handfat, badkar, dusch eller andra önskemål du kan ha. Vi har stor erfarenhet av att installera golvvärme i badrum och inget ger samma sköna, varma, trivsamma känsla.

Badrum och säker installation

Inget rum i ett hus ställer samma höga krav på tätskikt och säker installation som ett badrum. Där vatten är inblandat kan mycket gå fel som över tid kan få enorma konsekvenser, både i huset och i plånboken. Att ta hjälp av Klaessons Rör är att lita till kompetensen hos ett VVS-företag med koll på både regler och hur installationerna ska genomföras säkert. Vi är kontrollerad och certifierad av Säker Vatten.

badrum
badkar i badrum
badkar installerat

Badrum och inredning

  • Toalettstolar finns i många olika utföranden, Klaessons Rör kan ge råd kring valet av modell som lämpar sig för just ert badrum.
  • Handfat kan vara små, nätta och diskreta, de kan också vara exklusiva och stora möbler i ett badrum. Vilket ni än önskar installera i ert badrum gör vi det med noggrannhet och hjälper er skapa ett badrum att trivas i, dag efter dag.
  • Badkar är en underbar badrumsmöbel att koppla av i, att stänga ute vardagens måsten för en stund och pausa. Modellerna är många och Klaessons Rör vill hjälpa dig att hitta och installera ett badkar som sätter guldkant på vardagen.
  • Duschen i ett badrum används nästan dagligen och med dagens utbud av duschinredning, blandare och kabiner är det möjligt att kombinera funktion och estetik. Vi hjälper dig att skapa en dusch att trivas i, som står i ett badrum att längta till.

Rådgivning för badrum i Jönköping

Vi ger gärna råd kring vilka produktval du ska göra för att skapa ett badrum som möter behovet av funktionalitet och design. Vi arbetar främst med varumärken som FM Mattsson och Ifö. Det är erkända varumärken som garanterar hållbarhet och funktionalitet över tid. En badrumsrenovering är ofta en stor investering och att göra den med etablerade varumärken är klokt.

Klaessons Rör – när det gäller badrum i Jönköping och orterna där omkring som Huskvarna, Vaggeryd, Skillingaryd, Mullsjö, Habo och Gränna. Kontakta oss här.