Badrum / Stambyten

Vi hjälper dig skapa en lugn, harmonisk och välplanerad badrumsmiljö, antingen nybyggnationer eller renoveringar.

Badrum i Jönköping

Idag ska ett badrum vara en oas där du kan koppla av och skämma bort dig själv i en lugn, harmonisk och välplanerad miljö. Idéerna och möjligheterna är många när du ska inreda ditt nya badrum eller genomföra en badrumsrenovering.

Klaessons Rör kan hjälpa dig med installationer i toalett och badrum. Toalettstol, handfat, badkar, dusch eller andra önskemål du kan ha. Vi har stor erfarenhet av att installera golvvärme i badrum och inget ger samma sköna, varma, trivsamma känsla.

Vi ger gärna råd kring vilka produktval du ska göra för att skapa ett badrum som möter behovet av funktionalitet och design. Vi arbetar främst med varumärken som FM Mattsson och Ifö.
Klaessons Rör – när det gäller badrum i Jönköping och orterna där omkring som Huskvarna, Vaggeryd, Mullsjö och Gränna.

Stambyten

För många är ett stambyte beryktat att ta väldigt lång tid, kosta en mindre förmögenhet och dessutom medföra stora hyreshöjningar. Vi använder produkter från Uponor och Prefab och kan erbjuda en enkel lösning för stambyten.

Lösningen heter PreRoom och är idag den smartaste metoden att renovera badrum. Med vår hjälp får ni ”tysta avloppsrör” och uppnår stilla system. Gjutna avloppsrör som är äldre än 50 år har nått sin livslängd och bör bytas ut omgående.

Kontakta oss gärna för offertförslag.

badrum
badkar
badmiljo